Starity

Új forgatási fotót osztottak meg az Amerika Kapitány negyedik részéből Harrison Forddal

2023. június 08. 18:06   |   Szerző: SzilviD

Sam Wilson (Anthony Mackie) viszi tovább Amerika Kapitány örökségét, már készül a negyedik film, egy apró betekintést is engedtek a készítők.

hirdetés

Úgy tűnik, az Amerika Kapitány következő része új címet kap. A címváltás híre egy új kulisszák mögötti fotóval együtt jelent meg, amin Amerika Kapitány, Anthony Mackie és a filmben debütáló Harrison Ford szerepel. A korábban Captain America: New World Order címet viselő projekt most már Captain America: Brave New World.

A váltás bölcs döntésnek tűnik, tekintettel arra, hogy az "új világrend" koncepciója az antiszemitizmusban gyökerezik. Az összeesküvés-elmélet gerjeszti a zsidó közösségek körüli ellenszenvet, és az utóbbi években ismét teret nyertek a szélsőjobboldali nézetek. Az új cím pedig még utalás is, Aldous Huxley 1932-es klasszikus regényére, a Szép új világra (az eredeti címe: Brave ​New World).

Az új címmel megjelent képen először láthatjuk Harrison Fordot, aki Thaddeus Ross szerepében tűnik majd fel. A Mavel fejese, Kevin Feige így nyilatkozott a szerepéről:

Van egy jó kis dinamika Ross elnök és Sam Wilson között. Van közös múltjuk, de ebben a filmben olyan dinamikát fogunk látni Amerika Kapitány és az Egyesült Államok elnöke között, ami egyszerűen hihetetlen.

via Collider

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek