Starity

Selena Gomez nem hagyja, hogy a rajongói tönkretegyék az új szerelmét

2024. június 03. 15:03   |   Szerző: Four

A híresség elárulta, kitart a szerelme mellett, bármit is mondanak róla a fanok.

hirdetés

Selena Gomez biztos a szerelemben: a színész-énekesnő a Time magazinnak vallott arról, teljes egészében megbízik abban, hogy komolyan a szándékai új kedvesének, Benny Blancónak. Éppen ezért nem hagyja, hogy a fanok véleménye befolyásolja az érzelmeit:

Tudom, mire képesek az emberek azokkal, akiket szeretek. A saját rajongóim, akiket imádok, és akik úgy érzem, szerepet játszottak abban, aki most vagyok, van, hogy képesek a legbántóbb dolgokat írni arról, hogy hogyan élem az életem. De Benny bízik magában, és egyáltalán nem tántorítja el ez az egész. 

- mondta, majd hozzátette:

Ez egy lenyűgöző dolog, én pedig féltve őrzök minden egyes közös pillanatot. Nem tudom, mit tartogat a jövő, de azt igen, hogy ő egy tapodtat sem fog mozdulni mellőlem mostanában. 

Ennek ellenére Gomez leszögezte, hogy nem a producer az egyetlen boldogság az életében:

Öt évig szingli voltam, és nagyon hozzászoktam. Sokan félnek egyedül lenni, és valószínűleg én is küzdöttem ezzel úgy két évig, aztán valahogy elfogadtam. Úgy voltam vele, hogy ha 35 éves koromig nem lesz senkim, akkor örökbefogadok egy gyereket. De szerelem akkor köszönt rád, amikor a legkevésbé várod. 

- mondta. 

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek