Starity

Készen áll a házasságra: szerelme most már bármikor megkérheti Selena Gomez kezét

2024. március 12. 22:10   |   Szerző: Four

Nagyon gyorsan halad a kapcsolatuk, most már bármikor megtörténhet a lánykérés.

hirdetés

Selena Gomez készen áll arra, hogy oltár elé vonuljon.

A színész-énekesnővel az utóbbi időben nagyot fordult a világ: mint ahogy korábban egy interjúban említette, úgy érzi, "végre megtalálta a helyét". Nem csoda, hiszen a zenei és a színészi karrierjében kialakult harmónia mellett rátalált a szerelem is Benny Blanco személyében. 

A románcuk csak tavaly nyáron kezdődött, de nagyon hamar komolyra fordult - olyannyira, hogy a barátai aggódni is kezdtek a hírességért.  

Selena alig várja, hogy Benny megkérje a kezét. Minden barátjának azt mondja, hogy végre megtalálta az igazit, és készen áll az esküvőre. Vannak, akik tartanak attól, hogy elsieti a dolgot, nem szeretnék, hogy Selena szívét összetörjék.

- mondta a Life & Style forrása. 

Az eljegyzés hamarabb megtörténhet, mint gondolnánk:

Benny romantikus eljegyzést tervez - a megfelelő pillanatot várja. 

- tette hozzá az illető, aki szerint a pár már beszélgetett jegygyűrűkről, és Benny el is ment vásárolni - tehát akár napokon belül megtörténhet a lánykérés. 

Sel és Benny már arról is beszélgettek, milyen lenne az álomesküvőjük. Selena rengeteg színt és virágokat szeretne. A menü pedig minden várakozást felülmúlna. Benny egyik barátja, Matty [Matty Matheson séf és színész] felelne a fogásokért, tehát a menü extravagáns lesz és váratlan. 

- mesélte a forrás, aki Gomez esetleges menyasszonyi ruhájáról is szót ejtett:

Selena nem tudja eldönteni, hogy Valentino, Oscar de la Renta vagy Armani ruhája legyen. Valószínűleg mindhárom tervező kreációját viselni fogja!

A házassági szerződésről pedig ez a véleménye az énekesnőnek a bennfentes szerint:

Nem akar házassági szerződést, mert bízik Bennyben. Habár a barátai aggódnak, hogy túl gyorsan haladnak köztük a dolgok, mégis úgy gondolják, hogy Selena megtalálta a lelki társát Bennyben, aki megmentette az életét.

- tette hozzá. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek