Starity

Rajongói szerint máris új albummal készül Taylor Swift

2024. június 04. 12:12   |   Szerző: Four

A rajongói meg vannak győződve róla, hogy hamarosan új lemezzel rukkol elő.

hirdetés

Mint ahogy az lenni szokott, Taylor Swift rajongói megint jeleket fedeztek fel az énekesnő koncertturnéján, amelyekből sokan arra következtettek, hogy a The Tortured Poets Department után rögtön új albummal fog előrukkolni. 

Swift vasárnap Franciaországban, Lyonban koncertezett, és az 1989 című lemezének dalait a szokásostól eltérően nem különböző árnyalatú, hanem egyszínű, narancssárga szoknyában és felsőben énekelte. 

A jelekre vadászó fanok szerint ezzel arra utalhatott a sztár, hogy hamarosan teljesen új lemezzel rukkol elő, amelynek narancssárga lesz a színvilága. 

Egyesek szerint a potenciális új alkotást szerelme, Travis Kelce ihlette, és azért lehetett narancssárgában, mert a Kansas City Chiefs (Kelce csapata) színei a piros és a sárga, amely összekeverve narancssárgát alkot. 

Más rajongók viszont meg voltak győződve róla, hogy Swift nem másra, mint a hamarosan megjelenő Reputation lemezére utalt, amelyet nemsokára újra fel fog venni. 

Swifttől egyébként nem áll távol, hogy az öltözködésével utaljon a lemezeire, illetve az sem, hogy meglepetésszerűen debütáljanak az albumai. 2020-ban például 24 órával a bejelentése után már meg is érkezett Folklore című lemeze, és még abban az évben decemberben előrukkolt az Evermore-ral. 

Embed from Getty Images

via Life & Style

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek