Starity

Újra kell építenie a karrierjét a Bridgerton sztárjának

2024. június 04. 16:04   |   Szerző: Four

Nem úgy sültek el a dolgai, ahogy képzelte, kénytelen újraépíteni a karrierjét.

hirdetés

Regé-Jean Page hiába robbant be üstökösként Hollywoodba, most újból a ranglétra aljára került. A színész 2020-ban tűnt fel a Bridgertonban Hastings hercegeként, és azonnal óriási népszerűségnek örvendett.

A rajongók szívfájdalmára nem vállalta el, hogy a sorozat további évadaiban is szerepeljen, inkább a hollywoodi nagyfilmek felé vette az irányt - de nem számolt vele, hogy a várva várt produkciók nem hozzák el neki az áhított sikert. 

Regé elképesztően szerencsés volt a Bridgertonnal négy évvel ezelőtt, és okos döntést hozott, amikor kiszállt a sorozatból és inkább a filmek felé vette az irányt, de finoman szólva is kudarcot vallottak a projektek. 

- mesélte a Life & Style forrása. 

Page a Netflix egyik legdrágább produkciójában, A szürke emberben szerepelt Ryan Goslinggal és Chris Evansszel, illetve a tavalyi Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves című filmben is látható volt, de mindkettő elég vegyes, ha nem negatív kritikát kapott. 

Nem Regé filmválasztásaival volt a hiba. Merész vállalkozás volt, hogy pályázott ezekre a projektekre, és borítékolni lehetett, hogy bekerül az A-listás celebek közé. A filmek leszerepeltek, de senkit sem érdekelt, hogy ez nem Regé hibája volt. 

- tette hozzá az illető. 

Egy ideig nagy esélyesnek tartották a következő James Bond szerepére, de a szóbeszéd alábbhagyott, Page-nek pedig majdhogynem a nulláról kell elkezdenie újra építkezni:

Megint elkezdte építgetni a karrierjét, és abban kell reménykednie, hogy lesz folytatása a Dungeons & Dragonsnek, amiről a Paramount egyébként még mindig nem döntött. Új franchise-ra van szüksége és tiszta lapra, de mielőbb!

- mesélte a forrás.

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek