Starity

A rajongók szerint Regé-Jean Page lenne a tökéletes James Bond

2021. január 08. 13:01   |   Szerző: Four

A Bridgerton család sztárja úgy tűnik, sokak szerint egy másik szerepre is szuper lenne.

hirdetés

Alighogy kijött a Netflix csatornáján A Bridgerton család, a rajongók máris egy következő feladattal bíznák meg a Hastings hercegét alakító Regé-Jean Page-et. Szerintük ugyanis a 007-es ügynök szerepe igazán testhezálló lenne a színész számára. 

A találgatásokat Page egy korábbi posztja indította el, amelyben a férfi egy James Bond utalást írt a sorozat promóvideója mellé: "rázva ÉS keverve". 

 

 

Habár a titkosügynök szerepe kapcsán a leköszönő Daniel Craig után elég sok név felmerült: Idris Elba, Tom Hardy, Tom Hiddleston, Lashana Lynch, Robert PattinsonSam Heughan, James Norton, Henry Golding, vagy Richard Madden - most egy újabb feltörekvő brit színészt szeretnének a híres franchise főszerepében látni Page személyében. 

A férfi a fanok szerint már így is tökéletesen hozza a misztikus, elegáns, szofisztikált karaktert Simon Basset személyében:

Simon magas, komor, jóképű, misztikus, tűnődő és rengeteg szempontból megtört - egy igen problémás antihős. Hogy miért éri meg megmenteni ezt az embert? Rendkívül intelligens és nagylelkű, de nem tudja kibontakoztatni ezeket a tulajdonságait. Nem tudja, hogyan kell valakit szeretni, mint ahogy azt sem, hogyan engedje el a büszkeségét, ami valójában korlátozza vagy az erejét, amely valójában gyengébbé teszi.

- nyilatkozta korábban Regé-Jean A Bridgerton család-beli szerepéről. 

 

 

Habár eddig még hivatalos információ nincs arról, hogy ki is lesz pontosan a következő James Bond, még az is lehet, hogy Regé-Jean Page is ringbe száll a karakterért.

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek