Starity

Olivia Munn egy hétig sírt a súlyos műtétje után

2024. június 04. 18:06   |   Szerző: SzilviD

Olivia Munn elárulta, hogy egy hétig sírt, miután meglátta a mellét a kettős mastectomiát követően.

hirdetés

Olivia Munn nemrég a mellrák miatt kettős masztektómián esett át. Elmesélte, hogy hogyan érzett, miután meglátta a melleit a műtét után.

Egy hétig sírtam utána, mert akkor láttam először a melleimet

- mondta a SheMD podcast keddi adásában.

A színésznő elmondta, hogy tágítót ültetettek be neki, hogy megnyújtsa a bőrt és az izmokat, hogy helyet csináljon egy jövőbeli, tartósabb implantátumnak.

Egyedül voltam a fürdőszobámban, rájuk néztem, és úgy sírtam, ahogy szerintem még soha életemben nem sírtam. Sírtam. Teljesen összetörtem. Nem ismertem magamra

- mesélte.

Munn elmondta, hogy a sebészek azt mondták neki, hogy nagyobb implantátumot kell majd beültetnie a melleibe, mert annyi szövetet távolítottak el belőle.

Nem akartam, hogy nagy melleim legyenek. Az ember azt gondolja, hogy itt vagyok. Engem csak az érdekel, hogy élek, és hogy itt vagyok a babámnak. De ezt félretéve, egy nap az emberek elfelejtik, vagy nem tudják, vagy talán soha nem mondom el nekik, hogy rákos voltam, de rám néznek majd, és azt mondják: »Ó, micsoda rosszul sikerült mellplasztika. Ó, nézzétek csak meg«.

Munn egyik fő gondja az volt, hogyan fog majd öltözködni a nagyobb melleivel.

Arra gondoltam, hogy »Ó, annyi minden van, amit soha nem fogok tudni felvenni«

- tette hozzá.

Munn márciusban jelentette be, hogy kettős masztektómián esett át, miután 2023 áprilisában mellrákot diagnosztizáltak nála. Eltávolította a méhét és más reproduktív szerveit is.

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

rák mell mastectomia
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek