Starity

Gyötri a féltékenység Taylor Swift szerelmét, kiderült, kikre van kiakadva

2024. június 05. 18:06   |   Szerző: Four

Travis Kelce nem nagyon szeret osztozni híres barátnőjén, ezért állandóan féltékeny.

hirdetés

Taylor Swift szerelme sokak számára egy elég laza fickónak tűnhet, ám nemrég kiderült, hogy igencsak féltékeny típus, és nehezen viseli, hogy az énekesnőt rengeteg izmos, jóképű táncos veszi körül a turnéján. 

Bízik Taylorban, de ez nem azt jelenti, hogy elviseli, hogy körül van véve egy csomó szexi táncossal. Ő egy elég macsó, alfa típusú fickó, nagyon könnyen fel lehet piszkálni az egóját. Hiába, hogy Taylornál esélye sincs egyik srácnak sem, Travisben így is buzog a féltékenység, főleg, hogy látja, mennyire elhalmozzák Taylort a figyelmükkel.

- mesélte a Life & Style forrása. 

Travis elég régi típusú mentalitást hoz magával, amely szerint más férfiak automatikusan vetélytársnak bizonyulnak - nyilván idegesíti ez az egész, még akkor is, ha ezek a fiúk Taylornak dolgoznak. Elég valószínű, hogy már most arra kéri Taylort, a következő turnéján csak női táncosokat vegyen fel. 

- árulta el az illető. 

A sportolónak a korábbi hírek fényében egyáltalán nem kell aggódnia: korábban írtunk róla, Swift mennyire nehezen viseli, hogy távol van a szerelmétől, sőt, egyenesen szeparációs szorongással küzd, amióta nem töltenek annyi időt együtt. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek