Starity

Kevin Costner ragaszkodott hozzá, hogy elmondhassa a beszédét Whitney Houston temetésén

2024. június 06. 13:01   |   Szerző: Four

2012-ben hunyt el az énekesnő, a temetésén többek között Kevin Costner is beszédet mondott.

hirdetés

Kevin Costner megható dolgot mesélt el Whitney Houston szívszorító temetéséről: a színész nem volt hajlandó lerövidíteni a gyászbeszédét, annak ellenére, hogy a tévés közvetítők erre kérték. 

Costner bevallotta, nagyon ideges volt a szertartás előtt, mert olyan hírességek voltak a gyászoló tömegben, mint Oprah Winfrey illetve Diane Sawyer. 

Sokat dolgoztam a beszéden... próbáltam mindent összegyűjteni, és végre sikerült. Aztán valaki azt mondta, hogy a CNN itt van, és nem bánnák, ha rövidebb lenne a beszédem, mert majd reklámot is fognak bevágni. Azt mondtam: "Ezt nyugodtan elengedhetik. Bevághatják a reklámot, de én közben beszélni fogok. Nem érdekel." 

- emlékezett vissza Dax Shepard podcastjében. Costner szerint 17 perces volt a beszéde, mert "mindent el akart mondani" Houstonról. 

Embed from Getty Images

A két sztár az 1992-es Több, mint testőr című filmben szerepelt együtt, ahol Kevin egy profi testőrt alakított, akinek meg kellett védenie a Houston által alakított popsztárt egy elvetemült zaklatótól. 

Húsz évvel a film debütálása után Houston 48 évesen, fulladás következtében elhunyt, feltehetően droghasználat állt a tragédia hátterében. 

A színész azt is elárulta, hogy ő maga választotta ki Whitney-t a Több, mint testőr-beli szerepre, mert "tudta, hogy ő lesz a tökéletes", illetve megígérte Houstonnak, hogy az "I Will Always Love You" című dala, amelyet egyébként Dolly Parton írt, benne lehet a filmben. 

A dal elképesztő siker lett, 14 hétig a Billboard 100-as listájának első helyén állt, az énekesnő pedig két Grammy-díjat is kapott érte. 

Örökké szeretni fog engem a dal szerint. Én pedig örökké megtartom a neki tett ígéretemet.

- mondta Costner. 

via New York Post

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek