Starity

Az exe miatt érhetett véget Gisele Bündchen új kapcsolata - dühös a modell

2024. június 13. 13:01   |   Szerző: Four

Új párra talált a modell, de egyesek szerint Tom Brady keresztbehúzta a kapcsolatot.

hirdetés

Minden jel szerint véget ért Gisele Bündchen és a jiujitsu edző Joaquim Valente kapcsolata: legutoljára áprilisban fotózták együtt a modellt a férfival, és sokak szerint most épp szünetet tartanak. Ennek oka pedig Gisele szerint nem más, mint az exe, Tom Brady

Túl sok volt Joaquim számára a rivaldafény, ő egy átlagos fickó. Nincs hozzászokva ahhoz a figyelemhez, amelyet az utóbbi időben kapott. 

- mondta az In Touch Weekly forrása, aki szerint Tom Brady netflixes roast műsora sem használt Gisele új kapcsolatának. A produkcióban ugyanis Valentével is viccelődtek, és elkezdték pedzegetni, hogy miatta ment tönkre Tom és Gisele házassága.

Joaquimből is viccet csináltak, és a környezte elkezdte kérdezgetni tőle, hogy valóban ő volt-e a válásuk oka. Ezt pedig gyűlölte. Gisele Tomot okolja a szakítás miatt. Azzal, hogy beleegyezett a roastba, egyúttal célkeresztbe tette Joaquimot. 

- mondta az illető.

Brady és Bündchen házassága két éve ért véget, ismerőseik szerint nagy szerepe volt a döntésben, hogy Brady nem volt hajlandó visszavonulni, Gisele viszont szerette volna folytatni a modellkarrierjét.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek