Starity

Jó hír: mégis készül az Eufória 3. évada!

2024. június 13. 10:10   |   Szerző: Four

A Max Originals tartalmaiért felelős Casey Bloys megerősítette: tényleg készülnek az új részek.

hirdetés

Az utóbbi időben több hír is érkezett arról, hogy valószínűleg nem fog elkészülni az Eufória harmadik évada - a kevésbé befutott szereplők pedig nehezményezték, hogy míg ők alig tudnak megélni és nagyon várják a folytatást, a főszereplők egyre zsírosabb projekteket kapnak és folyton elfoglaltak. 

Most azonban az HBO illetve a Max sajátgyártású tartalmaiért felelős Casey Bloys örömmel erősítette meg a Varietynek, hogy igenis folynak a munkálatok. Bloys szerint a sorozat készítője, Sam Levinson épp azon tanakodik, hogyan oldja meg az időbeli ugrást a produkcióban.

Sam dolgozik az új részeken, sokat vacillál... Szerintem az egyik, amin sokat gondolkodik, hogy már nem akarja, hogy középiskolában játszódjanak az új részek. Korábban ott forgatott és akkor logikus volt. De így, hogy kivenné a sztorit a korábbi keretből, sokat agyal rajta, hol folytatódjon a történet és mekkora időbeli ugrást csináljon. De szerintem már körvonalazódik a megoldás, mert nagyon izgatott és lefoglalja az írás. 

- mondta. 

Arra a kérdésre, hogy vajon Zendaya, Jacob Elordi, Sydney Sweeney illetve Hunter Schafer is szerepelni fog-e az új részekben, így válaszolt:

A főszereplők ugyanazok maradnak. 

Illetve hozzátette, jelenleg épp készül a 3. évad forgatókönyve, addig is a csatorna hagyja, hogy a szereplők "más munkalehetőségeket is elfogadjanak."

 

via Daily Mail

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek