Starity

Hónapok óta nem tudja kifizetni a lakbért az Eufória sztárja a forgatás folyamatos csúszása miatt

2024. március 07. 09:09   |   Szerző: Four

Az Eufória sztárja anyagi gondokkal küzd, mert a sorozat új évadának forgatása még mindig csúszik.

hirdetés

Stand-up comedyből tartja fenn magát Nika King, az Eufória sztárja - miután továbbra sem lehet tudni, hogy mikor kezdik meg az Eufória harmadik évadának forgatását. 

King, aki Leslie-t, a Zendaya által alakított Rue édesanyját játssza a sorozatban, nemrég egy fellépésén fakadt ki a karrierjével kapcsolatban. 

Hogy a 3. évad mikor jelenik meg... kib***ottul nem tudom. Ne kérdezzetek. Nem tudom. Ez is egy ilyen dolog. Gyakran mondják nekem, hogy "szükségünk van a 3. évadra" - haver, nekem is! Hat hónapja nem fizettem ki a lakbért, Zendaya pedig Párizsban van a divathéten. "Csajszi, gyere haza! Szükség van rád! Anyának szüksége van rád!"

- viccelődött King, de a végén hozzátette, hogy komolyan beszél a problémáiról. 

Az Eufória óta nem kaptam semmilyen szerepet. Ez aztán az ökörség. Azt hittem, a karrierem felfelé fog ívelni az Eufória után. Azt hittem sínen vagyok. De hát ez nem így működik. 

- mondta. 

A sorozat rajongói már a 2022-ben lezárult második évad óta tűkön ülve várják a folytatást, de egyelőre nem tudni, mikor kezdődnek meg a munkálatok. 

Kinggel ellentétben egyébként több kollégája karrierjét is berobbantotta a sorozat: többek között Hunter Schafer, Jacob Elordi és Sydney Sweeney is sorra kapja a szerepeket.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek