Starity

David Beckham féltette a lányát a családjukra zúduló rosszindulatú kommentektől

2024. június 14. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Az exsportolónak a családja a mindene, szeretné a szeretteit minden rossztól megóvni.

hirdetés

2023 októberében került fel a Netflix műsorlistájára a Beckham című dokumentumfilm sorozat, melyben David Beckham sportolói karrierjére, Victoria Adamsszel való megismerkedésére és  családalapításukra tekinthettünk vissza. A sportoló most elárulta a Variety magazinnak, hogy nagyon féltette a lányukat, Harpert, aki a testvéreitől eltérően nem tudott olyan sokat híres szüleinek előéletéről.

Aggódtam kicsit, hogy mit fog szólni a lányom mindahhoz, ami az elmúlt években elhangzott rólam és féltem a reakciójától

– vallotta Beckham, de félelme szerencsére alaptalan volt, mert Harper nagyon éretten fogadta a sorozatban elhangzottakat és látottakat, mi több, nagyon is tetszett neki az, ahogyan édesanyja öltözködött akkoriban.

Már réges rég elárultam neki, hogy anyu régebben nagyon-nagyon rövid szoknyákat viselt. Erre ő úgy reagált, hogy Apu, anyu valóban nagyon-nagyon rövid szoknyákat viselt, de én imádom!.

David és Victoria 1997-ben kezdtek randevúzni, majd a következő év januárjában megtörtént a lánykérés, és 1999 júliusában kötötték össze az életüket Írországban. Kapcsolatuk ideje alatt négy gyermekük született: Brooklyn 25, Romeo 21, Cruz 19, Harper pedig 12 éves.

Azt hiszem, a dokusorozat fő mondanivalója, hogy milyen fontos a mentális egészség. 20 évvel ezelőtt senki nem beszélt erről. Nagyszerű, hogy manapság már az emberek megoszthatják az érzéseiket... Az elmúlt 27 évben rengeteg minden elhangzott rólunk, ami időnként fájdalmas tud lenni

– tette hozzá a korábbi labdarúgó.

via Us Weekly

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek