Starity

Firerose szerint Billy Ray Cyrus erőszakos volt vele

2024. június 19. 08:08   |   Szerző: Four

Csalással és erőszakkal vádolják egymást a felek: ezt lehet tudni eddig a válásról.

hirdetés

Billy Ray Cyrus és Firerose válása egyre durvul: az énekesnő azt állítja, Cyrus erőszakos volt vele a házasságuk alatt. 

A párról nemrég írtuk meg, hogy mindössze 7 hónap után válnak, és mint az várható volt, amennyire lehet, csúnyának ígérkezik a procedúra. Cyrus szerint Firerose majdnem 100 ezer dollárnak megfelelő összeget vett le 37 tételben a bankszámlájáról az engedélye nélkül, ezért csalásra hivatkozva érvényteleníttetné a házasságukat, sőt távoltartási végzést kért az exe ellen.

Firerose ezt követően panaszt nyújtott be a férje ellen, aki elmondása szerint "kiszámíthatatlan volt és erőszakos" és "extrém verbális, érzelmi és pszichológai erőszakot" követett el ellene. 

A hivatalos dokumentumok szerint Firerose arra hivatkozott, hogy szerinte Cyrus viselkedését "folyamatos drogfogyasztás" okozta. 

Emellett az énekesnő állítása szerint nagyon komoly műtétre készült, Cyrus pedig mindössze egy nappal a beavatkozás előtt nyújtotta át neki a válási papírokat. A zenész ügyvédje azonban kijelentette, Firerose valójában könyörgött Billy Raynek, hogy fogadja vissza, és levélben illetve üzenetben kérte arra, gondolja át a döntését. 

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek