Starity

Ben Affleck szerint őrület az a médiacirkusz, ami Jennifer Lopezzel jár

2024. június 21. 06:06   |   Szerző: Four

A színész egy korábbi interjúban arról mesélt, hogy áll J.Lo hírnevéhez.

hirdetés
Ben Affleck szerint őrület az a médiacirkusz, ami Jennifer Lopezzel jár
Fotó: hu.depositphotos.com

Ben Affleck Kevin Hart műsorában mesélt arról, hogy szerinte "micsoda őrület" veszi körül Jennifer Lopezt, ha nyilvánosság elé lép. 

A színésszel feltehetően még a házasságuk megromlása előtt készült az interjú, amelyben több példát is felhozott arra, mennyire különbözően kezelik a hírnevet. 

Elmentünk valahová Jenniferrel - már nem emlékszem hová, mert annyira híres, és van körülötte egy... az emberek imádják őt, valami fontosat képvisel számukra. Nálam általában az van, hogy az emberek odajönnek, megmondják, hogy tetszett a filmem - aztán meglátják [Jennifert] és: "AAAAAH, J.Lo!" Elképesztő, érted?"

- mesélte. 

Egy másik esetet is felhozott, amikor a gyerekeikkel együtt mentek New Yorkba egy színházi előadásra:

Kiszálltunk a kocsiból, egy előadásra mentünk, és azt mondtam: "Bébi, el fogunk késni, sétálnunk kell másfél háztömbnyit." Ő azt mondta "oké", aztán elindult. Kiszálltunk, elmentünk a gyerekekkel a Times Square-re, és őrület volt az egész. 

A színész hozzátette, nem számított rá, hogy ennyien videóra veszik őket, "köztük egy lila kezeslábast viselő nő, aki hátrafelé futott, miközben őket vette fel és Lopez nevét kiabálta."

Egyesek szerint ez lehetett az egyik oka annak, hogy Lopez és Affleck házassága megfeneklett: a színész és az énekesnő nagyon különbözően kezelték a hírnevet. Illetve egy másik elmélet szerint Lopeznek lett elege abból, hogy Ben "ellustult és unalmas lett" az utóbbi időben. 

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek