Starity

Hiába a legjobb barátja, Matt Damon próbál eltávolodni Ben Affleck drámájától

2024. június 21. 18:06   |   Szerző: Four

Matt Damonnek sok lett régi barátja drámákkal teli házassága, inkább egy másik házaspárral jár el szórakozni.

hirdetés

Ben Affleck és Matt Damon országos cimborák, de még utóbbinak is soknak bizonyult az a dráma, ami Affleck és Jennifer Lopez házasságával jár. Az In Touch Weekly bennfentese szerint azért is távolodott el egymástól a két színész, mert a feleségeik nem igazán kedvelik egymást, illetve Lopez "nem egy laza típus", ha baráti összejövetelekről van szó. 

Ezért Damonék inkább Emily Blunttal és John Krasinskival futnak össze, ha baráti összejövetelt szerveznek. 

Ha párokról van szó, akkor Matt és Lucy számára sokkal kevesebb drámával jár, ha Emily Blunttal és John Krasinskivel lógnak együtt. Nagyon ritkán futottak össze Bennel és Jenniferrel, mert J.Lo barátok között is elég nehezen enged fel, John és Emily viszont nagyon lazák. 

- mesélte a bennfentes. 

Ben és Matt együtt nőttek fel, mindketten Boston környékéről származnak, és több filmen is együtt dolgoztak. Az illető szerint "mindig barátok és üzlettársak maradnak, de Matt most már inkább Krasinskiékat választja."

A közeljövőben újabb közös filmjük jelenik meg, ami rengeteg idejüket kitölti, de Matt nem köteles részt venni Ben házassági problémáiban. Ezzel Bennek kell megküzdenie, mindig is ez volt Matt és Lucy álláspontja, még a legrózsásabb időszakban is. 

- mondta a forrás. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek