Starity

Millie Bobby Brown minden vágya, hogy jó feleség legyen

2024. június 21. 18:06   |   Szerző: Four

A Stranger Things sztárja nemrég ment hozzá Jake Bongiovihoz, és most a család az első számára.

hirdetés

Millie Bobby Brown lubickol a házaséletben, miután nemrég hozzáment Jake Bongiovihoz: a színésznő legfőbb új célja az ismerősei szerint, hogy "a lehető legjobb feleség legyen". 

Millie nyitott szemmel ment bele a házasságba, és szüksége is volt a változásra. Az utóbbi hét évet azzal töltötte, hogy folyamatosan dolgozott, amikor nem a sorozatát forgatta, akkor filmekben szerepet, és kisebb vagyont sikerült keresnie a többek között a promóciós munkáival. 

- mesélte a Life & Style forrása. 

De a fő célja jelenleg az - még úgy is, hogy hamarosan elkezd dolgozni a Stranger Things új évadán -, hogy nagyszerű feleség legyen. A pénz nem motiválja - már most a generációja egyik legkeresettebb színésze, és heti szinten kap ajánlatokat. Már korábban is nyilatkozott arról, hogy emelt fővel szeretne elbúcsúzni a Stranger Thingstől, és csak aztán fog nagyobb döntéseket hozni a jövőjével kapcsolatban. 

- tette hozzá az illető. 

Ráadásul Jake családja is támogatja Millie tervét: a bennfentes szerint Bongioviéknak rengeteg vállalkozásuk van, és "még álmukban is pénzt keresnek", így aztán Millie akár vissza is vonulhatna egy időre, vagy csatalkozhatna valamelyik cégükhöz, ha megunja a rivaldafényt.

Embed from Getty Images

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek