Starity

Élete legjobb formájába akarja hozni magát Jennifer Lopez: meg akarja mutatni Ben Afflecknek, hogy mit veszített

2024. június 25. 17:05   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő meg akarja mutatni Ben Afflecknek, hogy mit veszített.

hirdetés

Jennifer Lopez önbecsülését nagyon megtépázta, hogy a karrierje lejtmenetbe kezdett, és a magánélete is minden jel szerint krízishelyzetbe került. 

A színész-énekesnő így hát most elhatározta, hogy élete legjobb formájába hozza magát és minden eddiginél keményebb edzésprogramot fog követni. 

Turbóra kapcsolt a fitnesz és szépségrutinja kapcsán. Hónapokig neheztelt Benre, és nagyon nehéz időszakon ment keresztül, mert Ben mindig kritizálta az edzésprogramja miatt. 

- mesélte a Life & Style forrása.

Affleck és Lopez 17 év után 2021-ben újra összejöttek, egy évvel később pedig össze is házasodtak - de minden jel szerint a frigy nem tartott sokáig. Ben már ki is költözött az otthonukból, Jennifer pedig nemrég Olaszországba utazott szólóban. 

Jen hajlandó volt gyorskaját enni, hogy megmutassa, az a fajta lány, akit Ben akart magának. Tartotta a formáját, de már nem úgy, mint korábban. Most viszont mindent elkövet, hogy csúcsformába kerüljön. Minden reggel az edzőteremben izzad, és wellnesskezelésekre jár. 

- tette hozzá az illető, aki szerint az énekesnő ezt a nyarat arra szeretné szánni, hogy élete legjobb formájába kerüljön, és elhatározta magát, hogy nagyon egészségesen fog étkezni, semmi gyorskaja nem kerülhet szóba nála. 

Elég nagy kihívás számára, de élvezi, és azt akarja, hogy Ben lássa, mit veszített. Emellett úgy érzi, rátalálhat az új szerelem, ha már elég jól érzi magát a bőrében. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek