Starity

Travis Kelce csatlakozott Taylor Swifthez a színpadon a londoni fellépésen – videó!

2024. június 24. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Az énekesnő sportoló szerelme beállt a táncosok sorába, hogy együtt szórakoztassa a több tízezres tömeget a szerelmével.

hirdetés

Taylor Swift és Travis Kelce nem is titkolják, mennyire szerelmesek! A sportoló eddig csak nézőként jelent meg az énekesnő koncertjein, ezúttal azonban színpadra állt és a táncosok sorát erősítette jelenlétével.

A The Eras Tour elnevezésű turnén Taylor karrierje összes periódusának külön szegmenset szentel, amikor pedig tegnap, június 23-ai londoni fellépésén elérkezett legújabb albuma, a The Tortured Poets Department részéhez, táncosai, Kameron Saunders és Jan Ravnik mellett megjelent a szerelme is egy csinos öltönyben és a három férfi együtt hajtotta végre az I Can Do It With a Broken Heart átöltöztetési procedúráját – Travis még Taylor sminkjét is „megigazította”, és a karjába vette a szőke szépséget.

Akárcsak az előző londoni fellépésen, ezúttal is számtalan ismert személy jelent meg a koncerten a nézők soraiban. Jelen volt például Gracie Abrams, Ellie Goulding, Jon Bon Jovi, Paul McCartney, Stella McCartney, Piers Morgan, Sophie Turner, Cate Blanchett és Danielle Haim is.

via JustJared, JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek