Starity

Ezért nem vett részt Taylor Swift koncertjén Katalin hercegné

2024. június 24. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Míg férje és gyerekei hatalmasat buliztak, addig a hercegné inkább otthon maradt.

hirdetés

Tegnapelőtt számoltunk be arról, hogy Taylor Swift június 21-ei londoni fellépésén a születésnapját ünneplő Vilmos herceg is megjelent két nagyobbik csemetéjével, György herceggel és Sarolta hercegnővel. A brit korona elsőszámú várományosa olyan jól érezte magát a koncerten, hogy virálissá vált a táncáról készült videó, ami futótűzként járta be a közösségi oldalakat.

Sokan reménykedtek abban, hogy végül Katalin hercegné is felbukkan az eseményen, ő azonban távol maradt. Egy, a királyi családhoz közel álló forrás elárulta az ET-nek, hogy Katalin hercegné a kisebbik fiával, Lajos herceggel maradt otthon és noha a közelmúltban tiszteletét tette a neves Trooping the Colour elnevezésű rendezvényen, egyelőre nem számíthatunk Vilmos herceg kedvesének a nyilvánosság elé való visszatérésére.

Katalin hercegné várhatóan nem vesz részt jövőbeli Taylor koncerteken. Az, hogy megjelent a Trooping the Colouron nem jelenti azt, hogy teljesen visszatér a nyilvános események menetrendjéhez

– közölte a bennfentes.

A hercegné márciusban tudatta a nyilvánossággal a ránehezedő nyomás hatására, hogy rákot diagnosztizáltak nála – ezért is vonult vissza és „tűnt el” hosszabb időre. Jelenleg is kezelés alatt áll, így érhető, hogy pihenésre és nyugalomra van szüksége ebben az embert próbáló időszakban.

Fotók: Instagram

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek