Starity

DURVA! Dave Grohl kíméletlenül nekiment Taylor Swiftnek

2024. június 24. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

A Foo Fighters frontembere megelégelte a Lover előadóját körülvevő hype-ot.

hirdetés

Akár szereted Taylor Swiftet, akár nem, azt el kell ismerni, hogy The Eras Tour elnevezésű fellépéssorozata óriási sikernek örvend: estéről estére rajongók tízezrei buliznak a fellépésein és sztárok sokasága jelenik meg minden koncerten, hogy átélhessék a felejthetetlen élményt. Van azonban valaki, aki korántsincs oda a popsztárért és nem fél kiállni a nyilvánosság elé a véleményével – Dave Grohl, a Nirvana legendás dobosa és a Foo Fighters frontembere. Az 55 éves rockzenész szerint Taylor nem élőben, hanem segítséggel csinálja végig három és fél órán át húzódó előadásait.

Tudom, már korábban is veccelődtünk Taylor Swift turnéjával. Jelenleg az Eras turnét nyomja végig. Megmondom őszintén, nem akartok az ő haragjának elszenvedői lenni. [...] Szeretjük a saját turnénkat az Errors [bakik, a szerk.] turnéként emlegetni, mert úgy érzem, nekünk több, mint néhány éránk volt már és még annál is több baki történt, mivel mi tényleg élőben játszunk

– mondta közönségének címezve szavait Dave június 22-én, épp aznap, amikor szintén Londonban lépett fel kolléganője is.

Mi egy élőben játszó banda vagyunk. Ti, srácok odavagytok a rock & rollért, igaz? Akkor a legjobb k*rva helyre jöttetek.

Vajon csak savanyú a szőlő Dave-nek, amiért Taylor nagyobb figyelmet kap, mint ő, aki dupla annyi ideje van a pályán? Nem lehet tudni, így rátok bízzuk, hogy eldöntsétek, mi állhat támadásának hátterében.

via Us Weekly

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek