Starity

Ben Affleck paparazzikkal ordítozott a háza előtt

2024. június 25. 06:06   |   Szerző: Four

A híresség nagyon felbőszítette magát, és ordítozva küldte el a háza körül leselkedő paparazzikat.

hirdetés
Ben Affleck paparazzikkal ordítozott a háza előtt
Fotó: hu.depositphotos.com

Ben Affleck magából kikelve ordítozott a háza előtt fotózót paparazzikkal: a színész épp a Jennifer Lopezzel közös otthonából kanyarodott ki autóval, amikor a lesifotósok vakuval belevilágítottak a szemébe. Affleck a TMZ felvételén láthatóan dühösen kipattant az autóból és leteremtette a fotósokat, akik veszélyeztették a testi épségét:

Haver, így balesetet fogtok okozni. Ne villogjatok a vakutokkal, amikor kocsival jövök az úton. Ne csináljátok! Ez veszélyes, azt se tudjátok, hogy én ülök-e az autóban. Így balesetet okozhattok. 

- mondta, majd amikor visszasétált a járgányhoz, ismét leteremtette az egyik fotóst, aki máris hozzákezdett a kattintgatáshoz. 

Állj le, haver! Veszélyes, amit csináltok. Érted? Nem látok! Így valakinek baja eshet! Jézus, a lányom jön erre! Ha belevilágítotok a szemébe, akkor azzal veszélybe sodorjátok! Értitek?

- tette hozzá. 

Mindeközben Jennifer Lopez Olaszországban nyaralgatott szólóban, majd átugrott Párizsba a Vogue World eseményére, ahol vidáman pózolt a Dior divarbemutatóján. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek