Starity

Scarlett Johansson: „Kimondhatatlanul izgatott vagyok, amiért szerepelhetek az új Jurassic-filmben!”

2024. június 25. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

A 39 éves szőke szépség mindig is nagy rajongója volt a franchise-nak, ráadásul most főszerepet kapott a készülőben lévő új részben.

hirdetés
Scarlett Johansson: „Kimondhatatlanul izgatott vagyok, amiért szerepelhetek az új Jurassic-filmben!”
Fotó: Universal Pictures, Walt Disney Studios

Scarlett Johanssonnak egy régi álma vált valóra. Múlt hónapban számoltunk be arról, hogy a színésznő leszerződött a várhatóan jövő nyáron mozikba kerülő új Jurassic-filmhez, a hírt pedig most maga Scarlett is megerősítette.

Óriási rajongója vagyok a Jurassic Parknak! Ez volt az egyik első film, amit moziban láttam. Most is élénken emlékszem rá. Megváltoztatta az életemet. Észbontó volt. Kimondhatatlanul izgatott vagyok[, amiért szerepelhetek az új filmben]!

– nyilatkozta a filmsztár a ComicBook.com-nak.

A forgatókönyv zseniális. David Koepp írta. Úgy harminc évvel később tért vissza [a franchise-hoz], hogy elkészítse a szkriptet. Nagy szenvedéllyel viseltet a produkció iránt, ami csodálatos!

Koeppről tudni érdemes, hogy ő írta az első két Jurassic Park-film forgatókönyvét, melyeket az egész filmsorozat legjobbjaiként tartanak számon. Értesüléseink szerint Gareth Edwards rendezi majd az új filmet és úgy tűnik, mostanra biztossá vált, hogy a korábbi részekből egyetlen ismert karakter sem tér vissza a folytatásban – a készítők teljesen új stábbal dolgoznak majd együtt. Ha kíváncsi vagy, mely sztárok kaptak szerepet a filmben, kattints ide, hogy megtudd!

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek