Starity

Rossz anya? Khloe Kardashian kiállt a sminket viselő hatéves lánya mellett

2024. június 25. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

A tévésztár elébe ment a rá váró gyűlöletcunaminak és megvédte a gyermekét.

hirdetés

Khloe Kardashian a közelmúltban számolt be az Instagramon arról, hogy lánya, a hatéves True Thompson, valamint unokatestvérei, a szintén hatéves Chicago West (Kim Kardashian és Kanye West lánya) és a hétéves Dream Kardashian (Rob Kardashian és Blac Chyna lánya) részt vettek egy táncesten, ahol többedmagukkal léptek fel. A gyerekek a fotókon erős sminket viselnek, de Khloe már előre megvédte őket, mondván, hogy a mindennapokon nem jellemző, hogy makeuppal dobják fel a gyerekek megjelenését.

A lányaim táncestjére tegnap került sor. Harmadik év sikeresen elvégezve. Alig hiszem el, hogy már három éve táncolnak. Az élet gyors ritmusban halad. Idén két táncot tanultak: balettet és hiphopot. Mindannyiukra nagyon büszke vagyok! Egész egyszerűen tökéletesek voltak!

– írta a sztármami a közösségi oldalon, majd hozzátette:

Nyilvánvalóan nem viselnek a lányok ilyen sminket rendszeresen. Kizárólag a táncest miatt voltak kifestve. Gyönyörűek úgy, ahogy vannak. A tegnapi nap különleges volt... életre szóló élménnyel lettünk gazdagabbak.

Érdekesség, hogy a bejegyzés alatt kommentelő felhasználókból nem is a gyerekek által viselt smink váltotta ki a legnagyobb ellenvetést, hanem az utolsó kép, melyen Kim Chicagót, Khloe pedig True-t öleli magához – a két anyuka ezzel egyedül hagyta Dreamet, aki mellett egyik szülője sem pózol a képen. 

Szóval ők [Kim és Khloe] nem voltak képesek félretenni önnön kicsinyességüket és közös képet készíteni Dream anyukájával, hogy akkor mindegyik gyerek a mamájával pózoljon. Tristan [Thompson] bezzeg mindenhol el van fogadva és meg van invitálva. Az, hogy ezek a nők milyen mély ellenszenvet táplálnak a színesbőrű nőtársaik ellen, egyenesen szánalmas. Persze, mindig azokat a pasikat választják, akiknek ők végül nem kellenek

– írta az egyik felhasználó, egy másik pedig ekképp fogalmazott:

Úúú, az utolsó kép nagyon szomorú. Nektek mindhárom gyereket meg kellett volna ölelnetek. Nagyon szomorú lettem Dream miatt.

Az ominózus kép, amin kiakadtak a kommentelők I Fotó: Instagram / Khloe Kardashian

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek