Starity

Jon Voight szerint Angelina Jolie nagyon jó anya

2024. június 25. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

A színész elmondhatatlanul büszke a lányára, aki éppen most nyert Tony-díjat.

hirdetés

Jon Voight nemrég a TMZ-nek beszélt arról, mennyire nagyra tartja a lányát, Angelina Jolie-t és unokáját, a 15 éves Vivienne Jolie-Pittet is szóba hozta, mondván, mennyire büszke rájuk, miután Tony-díjat nyertek a The Outsiders című alkotásért Legjobb musical kategóriában. Míg Angelina producerként, addig Vivienne produkciós asszisztensként dolgozott a produkción.

Nagyon büszke vagyok Vivienne-re. És nagyon büszke vagyok Angie-re is, mert nagyon igyekszik, hogy minden gyerekét arra bátorítsa, hogy azzá váljanak, amik és akik lenni akarnak

– nyilatkozta a 85 éves színész.

Csodálatos. Érdekes, mert épp mostanában dolgoztam együtt Francis Ford Coppolával a Megalopolison, és míg azt forgattuk, Angie felhívott, hogy közölje, a The Outsidersen dolgozik. Vivienne elolvasta a könyvet, aztán leutazott San Diego mellé, hogy megnézze az elő-Broadway darabot. Négyszer is látta, aztán megmondta az anyjának, hogy ezt neki is látnia kell. Angie-t nagyon érdekelte a dolog, olyannak látta közben Vivienne-t, amilyennek korábban soha.

Voight azt is elárulta továbbá, hogy véleménye szerint az unokája akár nagy karriert is építhet magának producerként – szakmai berkekben már most úgy tartják, van tehetsége, hogy meglássa, miből lehet hatalmas siker.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek