Starity

Születésnapi buliján lőtték halálra Julio Fooliót

2024. június 25. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

A rapper 26. születésnapja sajnálatos módon tragédiába torkollott – sérüléseibe belehalt.

hirdetés
Születésnapi buliján lőtték halálra Julio Fooliót
Fotó: Instagram / Julio Foolio

Két nappal a 26. születésnapja után, egy ünnepi rendezvényen következett be a tragédia: Julio Foolio (születési nevén Charles Jones) meghalt – ügyvédje hivatalosan is megerősítette a hírt az NBC-nek. Születésnapján, június 21-én a rapper kivett az Airbnb-n egy házat és ott tartott medencés bulit, amire bárkit szívesen meghívott. Még az Instagram Storyjában is kitette, hogy akit érdekel az összejövetel, az küldjön neki privát üzenetet és elküldi a címet. A buli azonban olyannyira eldurvult, hogy a rendőrség kiszállt a helyszínen és kidobta a mulatozókat a házból. 

Másnap, június 22-én a Teasers Gentlemen's Clubban folytatódott az ünneplés és egy parkolóban ért véget. Hajnali 4 óra 40 perckor értesítették a rend őreit, hogy lövések dördültek – a helyszínen egy ember meghalt, hárman pedig megsebesültek. A sérülteket természetesen kórházba szállították, állapotuk stabil, a rendőrség jelenleg is nyomoz.

Julio egyébként két hónappal a születésnapja előtt egy, az Instagramon közzétett bejegyzésében éppen arról írt, milyen sok barátját veszítette el és aggódott a saját életéért.

via E! Online

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek