Starity

Kövérnek találták A korona rajongói a Kate Middletont alakító színésznőt

2024. június 25. 11:11   |   Szerző: Four

Meglepő dolgot árult el Meg Bellamy, aki Katalin hercegnét alakította A koronában.

hirdetés

Meg Bellamy hamar belekóstolt abba, milyen kommenteket szoktak kapni a hollywoodi színésznők: a híresség a fiatal Katalin hercegnét alakította A korona utolsó évadában, és egyből megkapta online, hogy "túl kövér volt" a hercegné szerepében. 

A 21 éves színésznő nemrég a Daily Mailnek mesélt arról, milyen rosszul érintették a testét kritizáló kommentek:

Volt egy hosszú, interjúkkal tömött napom, jól ment, aztán belenéztem a telefonomba, és rengeteg negatív kommentet találtam a testemről. A legtöbb arról szólt, hogy "túl kövér vagyok Kate-nek".

- mondta, majd így folytatta:

Beleláthattam abba, hogy milyen nőnek lenni ebben a szakmában. Azt gondoltam, oké, itt az ideje távol tartani magam a médiától, mert ez nem jelent semmit. Nem szabad ezekre a dolgokra hallgatni. 

A színésznő szerint a legtöbb gonoszkodó komment "olyan típusú férfiaktól jött, akik a profilképükön a kifogott halukkal pózoltak".

Emellett annyi csodálatos dolog történt velem. Ők a lúzerek, amiért ilyeneket kommentelnek. Én épp élem a csodás életemet. 

- mondta.

Bellamy elmondása szerint órákon át nézett Middletonról készült felvételeket, amikor a szerepére készült. 

Rengeteg időt "töltöttem vele". Ilyenkor kialakul egy fura paraszociális kapcsolat. Olyan bájos, csodás és magabiztos. Mindig is kedves lesz a szívemnek. Próbáltam magam mögött hagyni a karaktert, de nyilván együttérzek vele és a családjával. 

- nyilatkozta a hercegné betegségére utalva. 

via New York Post

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek