Starity

Jeremy Renner elárulta, valóban barátok-e a Bosszúállókkal

2024. június 25. 21:09   |   Szerző: SzilviD

Jeremy Renner elmesélte, hogy annyi év után milyen a viszonya a Bosszúállókkal, azt is elárulta, hogy közös chatük is van.

hirdetés

Jeremy Renner nemrég tért vissza a súlyos balesete után, ami 2023. januárjában történt. Az 53 éves színész interjút adott a Men's Health magazinnak, amiben arról beszélt, hogy milyen viszonyban vannak a való életben a Bosszúállók többi tagjával. 

Ez egy igazi dolog - ez nem csak az Instagramnak szól. Kurvára utáljuk amikor ezt mondják. Nem, van családi chatünk, és már régóta. [...] Nézd, mindannyian együtt mentünk át egy kulturálisan jelentős élményen. És vannak válások, házasságok, babák; sok minden történt ez alatt a 12 év alatt

- mondta Renner, majd hozzátette, hogy a filmek összekötik őket: 

A filmekben úgy nézünk ki, mintha egy jelmezbálon lennénk, nevetséges kellékekkel és nevetséges dolgokat csinálunk, de ez is gyönyörű, mert mindannyian össze vagyunk kötve. Van egy testvériség köztük vagy akárhogy is akarod hívni. Én csak szeretetnek hívom. Mindegyiküket szeretem. Inkább megyek börtönbe Robert Downey Jr.-ral, minthogy egyedül csináljak valami csodálatosat. Inkább szenvednék autóbalesetet Chris Evansszel.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek