Starity

Csalódott a férjében: Jessica Biel szomorú Justin Timberlake botránya miatt

2024. június 25. 20:08   |   Szerző: Four

A színésznő filmet forgatott épp, amikor kiderült számára, hogy a férjét letartóztatták.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy Justin Timberlake imidzsének egyáltalán nem tett jót a legutóbbi botránya: ittas vezetésért tartóztatták le, és csak másnap távozhatott a rendőrségről, miután bilincsben vezették bíróságra. 

A híresség épp a világkörüli turnéja közepén tart, és már üzent is a rajongóinak az esettel kapcsolatban. De a felesége, Jessica Biel úgy tudni továbbra is neheztel rá. 

El lehet képzelni, Jessica mennyire szomorú. Nem érti, Justin miért csinált ekkora hülyeséget, hogy ittasan akart hazáig vezetni. Csalódott benne. A házasságuknak eleve nem tett jót, hogy Justin turnézni ment és csak FaceTime-on tudnak besélni. Jessica attól tart, hogy még keményebb lesz ezután. És Justinnak aggódnia kellene, hogy elveszíti a feleségét. 

- mondta a Life & Style forrása. 

Ráadásul nem ez az első csúnya botránya: 2019-ben - szinén ittasan - kapták lencsevégre elég félreérthetetlen helyzetben az egyik kolléganőjével, Alisha Wainwrighttal. 

Utána hosszú posztban kért elnézést a családjától és a feleségétől, és bevallotta, "túl sokat ivott és bánja a viselkedését. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek