Starity

Jeremy Rennernek nincs energiája bizonyos szerepekre a balesete óta

2024. június 26. 06:06   |   Szerző: Four

A színész életében nagyon sok dolog megváltozott, amióta majdnem meghalt egy balesetben.

hirdetés

Hiába tért vissza a színészethez horrorbalesete után Jeremy Renner, a híresség bevallotta, egyelőre nem tud elvállalni nagy kihívást jelentő szerepet. 

Renner a Smartless podcast vendégeként beszélt arról, hogy "nincs energiája" egy komolyabb munkára:

Szimplán nincs rá energiám. Nincs meg bennem az erő. Arra rengeteg erőm van, hogy a valóságra, a testemre, ilyesmire koncentráljak. De most nem tudom beleélni magam bizonyos dolgokba, mert nagyon sok időbe kerül minden nap elérni egy pozitív állapotot, hogy fejlődhessek és tovább javuljon az állapotom. 

Jeremy 2023 januárjában súlyos balesetet szenvedett a hókotrójával, és több mint harminc csontját eltörte. Kritikus állapotban szállították kórházba, többek között a mellkasa és a lába is súlyosan sérült, és hetekig kórházban volt. Csodával határos módon felépült és újra dolgozik, de mint mondta, elsődleges számára az egészsége. 

Májusban a Los Angeles Timesnak úgy nyilatkozott, amikor a balesete után először munkába állt, folyton elaludt a forgatáson: 

Rájöttünk, hogy túlhajtottak, túl hosszú órákon át, túl sok napig dolgoztam. Hajlandó vagyok bármit megcsinálni, de ez nem azt jelenti, hogy képes is vagyok rá. Úgy kellett bánniuk velem, mint egy gyerekszínésszel. Kingstown polgármesteréből egy 14 éves srác lett!

- viccelődött. 

Embed from Getty Images

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek