Starity

Jeremy Renner sokkoló részletességgel mesélte el, milyenek voltak a sérülései

2024. június 27. 09:09   |   Szerző: SzilviD

Jeremy Renner részletesen elmesélte, hogy milyen volt a hóekebalesete, és milyen sérülésekkel járt.

hirdetés
Jeremy Renner sokkoló részletességgel mesélte el, milyenek voltak a sérülései
Fotó: hu.depositphotos.com

Jeremy Renner mellkasát és lábait apróra törte hóeke, amikor megpróbálta megállítani, hogy az ne gázolja el az unokaöccsét 2023 szilveszterén, most részletesen beszámolt az ütközésről, aminek a következtében egy rövid időre meg is halt. 

Emlékszem, ahogy a fejem reccsent, és az csak úgy nyomta a hóeke - pontosan olyan érzés, mint amilyennek az ember gondolja

- mesélte Renner a Men’s Health magazinnak elmagyarázva, hogy a hóekének négy nagy kereke van, amiken egy fémsín fut pontosan úgy, mint a tankoknál.

De hála Istennek, a koponyám nem adta meg magát teljesen. És aztán tovább ment.

Eltört az arccsontja, a szemgödre, még a szeme is kidudorodott.

A bal szemgolyómat a jobb szemgolyómmal láttam. Sikoltó hangot adtam, ahogy levegőt vettem. Nem tudtam lélegezni. Nehéz használni a hasizmaidat, amikor 14 törött bordád van, és a tüdőd is kilyukadt.

Elárulta, hogy az első 45 percben csak lélegezni próbált.

Kezdtem nagyon elfáradni. A pulzusom egyre lejjebb, lejjebb, lejjebb ment. [...] De a kimerültséggel együtt szinte békés volt. Megérkeztek a mentősök, és arra gondoltam, hogy át kell adnom a testemet nekik, mert végem. Nem fogok felkelni. Ezek nem csak görcsök. Nem fogok visszasétálni a felhajtón, hogy meglátogassam a családomat.

Renner 12 napot töltött az intenzív osztályon a megpróbáltatásai után, és "kib*szott katasztrófának" nevezte az élményt.

Zuhanyozni, a fürdőszobába menni - minden katasztrófa volt. Gyógyszereket adnak neked, hogy ne menj ki a mosdóba, így székrekedésed lesz. [...] Szörnyű volt. Ilyenkor tudod, hogy a dolgok nem mennek jól - egy műanyag kancsóba pisilsz.

Sokáig felülni is alig tudott:

17 percbe telt, mire ki tudtam kelni az ágyból. Boldog voltam, hogy néha fel tudtam ülni, és egy székbe toltam magam, hogy egy kicsit mozogjak. De egy zuhany - minden olyan fél napba telt. Sok helyen nem lehettem vizes. A hajad szuper zsíros és undorító lesz, és büdös leszel, de volt egy csomó kapcsom, amit nem vizezhettem be, mert nem akartam egy kib*szott fertőzést kockáztatni. Ezért szivacsos fürdőt vettem.

Hónapokig tartó fizikoterápia után Renner még mindig folytatja a felépülést, de már visszatért a színészethez. 

via Female First

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek