Starity

"Rettegtem megszólalni" - Billy Ray Cyrus exe szerint a zenész nagyon szigorú szabályokat hozott

Tegnapelőtt, 15:44   |   Szerző: Four

Az énekesnő elmondása szerint Billy Ray Cyrus nagyon szigorú szabályokat hozott.

hirdetés

Billy Ray Cyrus exe, az énekesnő Firerose a Page Sixnek adott interjúban mesélt arról, hogy elmondása szerint a zenész olyan szigorú szabályokat állított fel, hogy megszólalni se mert mellette. 

Firerose szerint Billy Ray aznap tessékelte ki őt a nashville-i otthonából, amikor épp egy komoly műtétre készült (erről bővebben ide kattintva olvashatsz), illetve rendszeresen kiabált vele és elérte, hogy úgy érezze, mintha börtönben élne. 

Billynek elég szigorú szabályai voltak. Nem volt autóm, csak a helyi csontkovácshoz járhattam, és csak havi egyszer engedélyezte, hogy manikűröshöz járjak... szisztematikusan elidegenített mindenkitől, és nem volt bennem bátorság ahhoz, hogy elhagyjam. 

- mondta, és hozzátette, a családja sem látogathatta meg őt, illetve a zenész gyakran napokig nem szólt hozzá: 

Ha üzenetet akartam küldeni, akkor azt előbb fel kellett olvasnom neki, hogy megkapjam az engedélyét. Ugyanez volt az emailekkel is. 

Egy stylist barátja szerint "olyan volt, mintha Firerose börtönben élt volna". 

Az énekesnő kijelentette, az esküvőjük előtt olyan stresszes volt, hogy elájult és kórházba került. 

Folyton olyanokat mondott, hogy "te hülye ki***ott k**va." Aztán meg, hogy "te vagy életem szerelme, alig várom, hogy összeházasodjunk."

- tette hozzá. 

Firerose szerint Billy Ray mindent fel fog használni, hogy ellehetetlenítse őt, szerinte már most több munkalehetőségtől esett el miatt, és kijelentette, az általa írt szerelmes levelek ellenére a zenész abuzív volt. 

Cyrus ezzel ellentétben azt állítja, Firerose volt az abuzív, emellett átverte őt és kb. 100 ezer dollárnyi összeget vett le engedély nélkül a bankszámlájáról. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek