Starity

Hugh Jackman Londonba költözik, és szeretné megtalálni a szerelmet

Tegnapelőtt, 20:03   |   Szerző: Four

A híresség bízik abban, hogy a válása után újra rátalál a szerelem: a költözés mellett döntött.

hirdetés

Egyelőre mindenképp Angliába költözik Hugh Jackman - és lehetséges, hogy a döntése végleges lesz. A színész a "Three Bags Full: A Sheep Detective Movie" című filmjét forgatja, és a New Idea szerint kapóra jött neki ez a változás, miután tavaly bejelentette, hogy válik a feleségétől. 

Hugh szeretne közelebb lakni az anyjához és a testvéréhez, akik Angliában élnek - és az is benne van a pakliban, hogy ott szerelemre talál. 

- mesélte egy ismerőse. 

Jackmannek brit és ausztrál állampolgársága is van, és állítólag arra készül, hogy komolyabb jótékonysági projektbe fogjon valakivel karöltve. 

Szeretne találni maga mellé valakit, akivel jobbá teheti a világot, és az elmúlt 25 évben szerzett tapasztalatát szeretné komolyabb dolgokra felhasználni, mint a saját hírneve. Elkötelezetten szeretne kitekinteni a saját kis buborékjából, hogy a vagyonát jótékonysági célokra használja.

- tette hozzá. 

Hugh egyébként most gőzerővel promótálja hamarosan érkező új filmjét, a Deadpool & Rozsomákot, amelyben Ryan Reynoldsszal szerepel. Utóbbi elárulta: kollégája 55 évesen is tökéletes formában volt a forgatáson. 

Embed from Getty Images

via Daily Mail

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek