Starity

Matt Damon próbálta figyelmeztetni Ben Afflecket, hogy gond lesz a házasságával

Tegnapelőtt, 19:14   |   Szerző: Four

Matt Damon hiába ezeréves cimborája Afflecknek, rá sem hallgatott a színész.

hirdetés

Úgy tűnik, Jennifer Garner mellett Ben Affleck egyik legjobb barátja, Matt Damon is aggódik a színészért, akinek minden jel szerint tönkrement a házassága Jennifer Lopezzel. 

Korábban írtunk róla, hogy Damon próbál eltávolodni Affleck drámájától és mostanában inkább egy másik híres házaspárral jár össze. A The Daily Mail forrása szerint a színész idejekorán figyelmeztette Bent, hogy gondolja át a házasságát Jenniferrel - ám akkor nem hallgatott rá a barátja. 

Matt próbálta figyelmeztetni Bent, amikor másodszor összejött Jenniferrel, hogy szakítás lehet a dologból. Matt ott volt Ben mellett és segített neki összeszedni magát, amikor először szakítottak. Úgy érezte, a dolog megismétlődhet. 

- mondta a forrás, aki szerint Ben mindig is csodálta, hogy Damon már 18 éve házasságban él Luciana Barrosóval. 

Amikor a dolgok kezdtek megromlani, Matt biztosította Bent afelől, hogy bárhogy is dönt, támogatni fogja, de szeretné, ha a munkájára koncentrálna. Ben rengeteg időt töltött J.Lo projektjeivel, csakúgy, mint amikor először összejöttek. Matt megkérdezte Bentől, hogy Jennifer ezzel szemben "mégis hogyan segített az ő karrierjében?"

- mondta. 

Embed from Getty Images

via In Touch Weekly

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek