Starity

Eddie Murphy elárulta, hogyan kínálta kokainnal John Belushi és Robin Williams

Tegnapelőtt, 22:00   |   Szerző: SzilviD

Eddie Murphy arról beszélt, hogyan ajánlotta fel neki a kábítószert John Belushi és Robin Williams az 1980-as években, de ő elutasította.

hirdetés

Eddie Murphy úgy gondolja, hogy "Isten vigyázott rá", amikor visszautasította a John Belushi és Robin Williams által felajánlott kokaint. A 63 éves színész a páros drogfüggőségének csúcsán, az 1980-as években vált híressé, és azt mondja, hálás, hogy nem engedett ugyanazoknak a kísértéseknek, amelyek Belushit megölték, és hozzájárultak Williams depressziójához. 

Emlékszem, 19 éves voltam, és elmentem a Blues Barba. Én, Belushi és Robin Williams volt ott. Elkezdtek kokózni, én pedig azt mondtam: »Nem, én nem kérek«

- mesélte Murphy.

Nem erkölcsileg nem akartam. Egyszerűen csak nem érdekelt. Hogy nem volt meg a vágy vagy a kíváncsiság, azt mondanám, hogy ez a gondviselés. Isten abban a pillanatban vigyázott rám.

Belushi 1982-ben, 33 évesen heroin túladagolásban halt meg, míg Williams 2014-ben, 63 évesen vetett véget életének, miután évekig drog- és alkoholfüggőségben szenvedett.

via Female First

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek