Starity

J.Lo legközelebb Alex Rodriguezzel fog újra összejönni?

2024. július 01. 22:10   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő Ben Affleck előtt Alex Rodriguezzel randizott - újra visszatér hozzá?

hirdetés

Jennifer Lopez lehetséges, hogy az egyik exe után egyből a másikra talál rá. Egyesek szerint ugyanis "még mindig sok az elvarratlan szál közte és Alex Rodriguez között."

Lopez egyelőre még mindig Ben Affleck felesége, de a legutóbbi információk szerint a színész már az összes holmiját elvitette a közös házukból, illetve árulják a vagyonokat érő dísztárgyaikat is. 

Az In Touch Weekly forrása szerint Lopez már egy ideje azt tervezgeti, hogy Los Angelesből New Yorkba költözik, és lehetséges, hogy ott újra összefut exvőlegényével, Alex Rodriguezzel. 

Már azelőtt, hogy rosszra fordultak volna a dolgok Bennel, nagyon szeretett volna végleg New Yorkba költözni. A szakítás után pedig úgy döntött, megteszi. Valószínűleg lesz egy háza Los Angelesben is, de szüksége van arra, hogy eltávolodjon a mostani zűrzavartól. 

- mesélte az illető. 

Embed from Getty Images

Lopez gyermekei, a 16 éves Max és Emme pedig valószínűleg kénytelenek lesznek az édesanyjukkal együtt elköltözni: 

J.Lo-t semmi sem állíthatja meg, szeretné magával vinni a gyerekeket és új életet kezdeni New Yorkban. Ott is rengeteg iskola van, és Jennifernek nagyszerű a baráti köre. 

Sőt, a bennfentes szerint J.Lo "akkor volt igazán elemében" amikor Rodriguezzel randizott és sokkal több időt töltött New Yorkban. 

A-Rod, aki jelenleg egy kanadai fitneszedzővel, Jaclyn Cordeiróva él együtt, és úgy tudni, nagyon is örül Ben és J.Lo viszályának, nagyon megsértette ugyanis, hogy anno az énekesnő pillanatok alatt elhagyta. 

A-Rodnak most van barátnője, de J.Lo nem akar hosszú ideig egyedül maradni, Alexszel pedig sok az elvarratlan szál köztük. A-Rod hibái ellenére nagyon szoros kötődés volt köztük, és [Alex] nagyon összetört, amikor szakítottak. Azt hangoztatja, hogy jobb neki Jennifer nélkül, de sok a közös barátjuk, akiket nem igazán győzött meg. A-Rod még nem házas, tehát nem lehetetlen, hogy egyszer újra összejönnek. 

- tette hozzá a forrás. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek