Starity

A Sárkányok háza színésze sokkolta a rajongókat

2024. július 01. 22:10   |   Szerző: SzilviD

Ewan Mitchell Aemond színésze teljesen ledöbbentette a rajongókat a Sárkányok háza harmadik részében. Spoiler veszély!

hirdetés

A cikk SPOILERT tartalmaz a 2. évadának harmadik részére!

A Sárkányok háza 2. évadának harmadik epizódjában Aegon (Tom Glynn-Carney) és Aemond  (Ewan Mitchell) összefutottak egy bordélyházban Királyvárban. Miután Aegon kíméletlenül kigúnyolja a testvérét, Aemond a szemkötője nélkül és teljesen meztelenül távozik a helyszínről. A színész megosztotta, miért vállalta be a jelenetet. 

Aegon sebezhető helyen kapja el Aemondot. Amikor először kézbe vettem a forgatókönyvet, és láttam azokat a bordélyházi jeleneteket a második és harmadik epizódban, ragyogó lehetőséget láttam arra, hogy egy ritka pillantást nyújtsak a sebezhetőségére. Mindig csak rideg Targaryenként látod őt, így abban a világban látni őt - és aztán megalázva a bátyja által - eléggé megrázó

- mondta Mitchell.

Aemondnak azonban sikerül leráznia magáról a megaláztatást, és a saját feltételei szerint távozik. Mitchell elárulta, hogy Geeta Vasant Patel rendezővel először átbeszélték a jelenetet:

Az ilyen jelenetek egy beszélgetéssel kezdődnek arról, hogy meddig vagy hajlandó elmenni. Nem könnyelműen hoztuk meg ezt a döntést. De Aemondra igaz, hogy sokkolja a közönséget. A gyengeség nem része Aemond szótárának.

via Binge it on

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek