Starity

Jessica Bielnek elege van abból, hogy Justin Timberlake nem bír magával, ha bulizik

2024. július 01. 22:10   |   Szerző: Four

A színésznőnek ismét főhetett a feje a férje miatt, akit ittas vezetésért tartóztattak le.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy Jessica Biel annak ellenére, hogy nyíltan támogatta Justin Timberlake-et, a szíve mélyén csalódott a férje viselkedésében. 

Az énekest nemrég ugyanis ittas vezetés miatt tartóztatták le, miután egy átmulatott éjszakát követően kocsiba ült, és az őt igazoltató rendőr szerint nem tudott egyenesen járni, lassan beszélt és nehezen koncentrált. Timberlake nem volt hajlandó megfújni a szondát, így bevitték a rendőrségre, és másnap bilincsben kísérték át a bíróságra, ahonnan az ügyvédje társaságában távozott. 

Öt évvel ezelőtt Timberlake hasonlóan nagy botrányba keveredett - szintén ittas állapotban: egy kolléganőjével fotózták igencsak flörtölő helyzetben, amelynek következtében az énekes hosszú posztban kért bocsánatot a feleségétől. Úgy tűnik azonban, hogy időről-időre kínos helyzetbe kerül, amit Jessica egyre nehezebben visel. 

Justin könyörgött Jessicának egy második esélyért, és végül megkapta. De öt évvel később még mindig úgy tűnik, hogy nem bír magával, ha bulizik. Jessica nem igazán tudja tolerálni ezt a fajta viselkedést. 

- mesélte az In Touch Weekly forrása. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek