Starity

Elárasztják a kéretlen videók - meglepő, milyen felvételeket kap a Bridgerton castingigazgatója

Tegnapelőtt, 06:44   |   Szerző: Four

A Bridgerton készítője nem várt felvételeket szokott kapni, még ő is meglepődik rajtuk.

hirdetés

A Bridgerton castingigazgatója, Kelly Valentine Henry a "Should I Delete That?" podcastben bevallotta, elképesztő felvételekkel van tele az emailje. A kéretlen videókat és képeket - amelyek nagyon sokszor elég merészre sikerülnek - azok a felfedezésre váró színészek szokták küldeni neki, akik abban reménykednek, hogy szerepet kapnak a Bridgerton valamelyik évadában. 

Ez egy mindennapos dolog... a leghihetetlenebb, kéretlen videókat szoktam kapni. A többsége tulajdonképpen szex - nem szó szerint, de elég merészek. Nem meztelen képek, de nem állnak messze tőle. 

- mondta. 

A régenskori fantáziavilágban játszódó, forró jelenetiről és intrikus történeteiről elhíresült sorozat 2020-ban robbant be, azóta három évad is elkészült, és mindegyik a Netflix egyik legnézettebb produkciója lett. 

Habár hivatalos információi még nincs arról, hogy ki lesz a negyedik évad főszereplője, Henry elárulta, hogy jelenleg a Benedict Bridgertont alakító Luke Thompson partnerét keresik, aki a regény szerint egy Sophie Beckett nevű karakter. 

A sorozat készítői a legutóbbi évadban viszonylag nagyot változtattak az egyik szereplő történetszálán: Francesca Bridgertonról (Hannah Dodd) kiderült, hogy a kedvese nem Michael, hanem Michaela lesz - erről a regények írónője, Julia Quinn is elmondta a véleményét. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek