Starity

Suki Waterhouse a Vogue fotóin pózolt kislányával

Tegnapelőtt, 11:30   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő most először pózolt a magazinnak azóta, hogy gyermeke született.

hirdetés

Suki Waterhouse igent mondott a Vogue felkérésére és mosolyogva pózolt a címlapon Robert Pattinsonnal közös kislányával. 

A színész-énekesnő bevallotta, eleinte vacillált, hogy elvállalja-e a fotózást, aztán végül beleegyezett:

Nyilván gondolkodtam azon, hogy most 10 kilóval nehezebb vagyok az átlagosnál, ugyanakkor eszembe jutott, hogy "ez mégis ki a f*szt érdekel? Ez van!"

A 32 éves híresség elárulta, tervezték a családalapítást a szerelmével: 

Egyik nap egymásra néztünk és kijelentettük: "Ennél jobban sosem fogunk készen állni. Mi tudna még nagyobb káoszt teremteni?"

- viccelődött. 

Waterhouse hozzátette, hogy a terhessége végén még sétálni is alig bírt, ugyanakkor nehezen tudott belegondolni, hogy egy baba növekszik a pocakjában. Babavárásról szóló könyveket nem igazán olvasott, mert elmondása szerint "mindig elaludt közben", de arra kíváncsi volt, hogy kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt. 

Azt kívánom, bárcsak ne akartam volna tudni. De fel kellett készítenem magam mentálisan. 

Aztán amikor megtudta, hogy kislánya lesz, könnyek között hívta fel az édesanyját, és azóta teljesen új szemmel látja, mennyit tett érte az anyukája, mondván "nem tudja elképzelni, hogy volt képes 8 év alatt négy gyermeket szülni."

Végül Robert Pattinsonról is szót ejtett, aki bent volt vele a szülőszobán:

Ott volt velem, és mint minden apuka, ő is nagyon izgult. De ahhoz képest, hogy milyen szorongó tud lenni, nagyon nyugodt volt. 

A két hírességnek márciusban született meg első közös gyermeke, és egyesek szerint még egy nagy mérföldkövet elértek és titokban már össze is házasodtak. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek