Starity

Egyik barátja sem hajlandó elbeszélgetni Justin Timberlake-kel az ittas vezetéséről

2024. július 04. 08:08   |   Szerző: Four

Timberlake egy ismerőse szerint még a közeli barátai is folyton csak bólogatnak a döntéseire.

hirdetés

Justin Timberlake nem hajlandó elvonókúrára menni, vagy egyáltalán bevallani, hogy bármiféle problémája van az alkohollal - és az In Touch Weekly forrása szerint mindezt tetézi, hogy csak olyan emberek veszik körül őt, akik minden döntésére bólogatnak. 

Ez nem 2004, és nem az Entourage egyik epizódja, Ez a való élet, és Justinnak dolgoznia kellene a problémáin. De mindig is egy buborékban élt, és őszintén, ez a neveltetéséből fakad. Az édesanyja egy kis hercegként nevelte fel őt, és elhitette vele, hogy bármit csinál, az mindig tökéletes, ez pedig a felnőtt életére is kihat. Ezért lehetett, hogy semmi megbánást nem mutatott a letartóztatása után. 

- mesélte az illető, majd így folytatta: 

Justint gyerekkora óta olyan emberek veszik körül, akik csodálják és dicsérik, ami egyértelműen rossz útra terelte őt. Aki normálisan él, azt nem állítja meg a rendőr ittas vezetésért, főleg nem hétfőn este. 

A forrás szerint Justin felesége, Jessica is kesztyűs kézzel bánik a férjével: 

Elég rosszul néz ki a helyzet, és az ember azt hinné, hogy Jessica ilyenkor egyből helyrerakja Justint, de ő ugyanannyira rajongóként viselkedik, mint mindenki más a környezetében. Justinnak van elég barátja, aki nem az alkalmazottja, de egyikük sem mondja meg neki a kemény igazságot, amit hallania kellene az életvezetésére, a dalszövegeire, a fellépéseire, de még a hajára vonatkozóan is. 

A híresség nemrég Bostonban koncertezett, ahol úgy tűnt, a letartóztatásával viccelődött - ez pedig sokaknak nem igazán tetszett. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek