Starity

Kylie Jenner imád potyázni

2024. július 05. 16:04   |   Szerző: Four

A reality-sztár bár megtehetné, hogy fizessen az életmódjáért, de inkább kihasználja a hírnévvel járó előnyöket.

hirdetés

Korábban már írtunk róla, hogy egyesek szerint Kylie Jenner egyáltalán nem olyan tehetős, mint ahogy azt szeretni mutatni a közösségi felületeken, egy újabb forrás szerint pedig egyenesen imádja, ha ingyen jut hozzá bizonyos dolgokhoz. 

Nemrég Párizsban járt, és úgy tűnt, semmi sem volt túl drága neki. De valójában egy centet sem költött semmire. Sőt, még pénzt is keresett. Fizettek neki azért, hogy megjelenjen bizonyos eseményeken, hogy trendi éttermekben mutatkozzon, és hogy bizonyos ékszereket viseljen. Még azért is pénzt kapott, hogy egy bizonyos körömlakkot használt. Tehát míg a felvételek alapján úgy tűnt, egy vagyonba került neki az út, valójában pénzt keresett. 

- mesélte az In Touch Weekly forrása, aki szerint Kylie nem egyébtől, mint menedzser édesanyjától, Kris Jennertől tanulta:

Kris megtanította Kylie mellett az összes lányának, hogyan is kell maximalizálni a profitjukat. Nem ok nélkül lettek gazdagok mind! Megvan a magukhoz való eszük és tudják, hogy nagyon befolyásosak. Számukra minden lehetőséget jelent arra, hogy pénzt keressenek, még egy nyaralás is, amiért az emberek általában fizetnek. Kicsit gyomorforgató, de hé, így érik el a dolgaikat. 

- mondta.

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek