Starity

Különleges fali díszt alkothatsz építőelemekből!

2024. július 10. 16:04   |   

A szokásos fali dekorációk többsége valljuk be, kissé unalmas. Egy modern nappaliban érdemes lehet a hagyományosnak mondott díszektől eltérő lehetőségekben gondolkozni.

hirdetés
Különleges fali díszt alkothatsz építőelemekből!

Ilyen lehet egy falra helyezhető, építőelemekből álló városkép is akár. A Bravostore exkluzív LEGO termékei között megtalálható Batman: Animációs sorozat, Gotham City fantázianevű árucikk minden tekintetben tökéletes választás lehet.

Mit kell tudni erről a szettről dióhéjban?

Az említett készlet különleges dark deco stílussal rendelkezik, és meglehetősen egyedinek számít. Gotham City izgalmas városképén biztosan rögtön meg fog akadni a vendégeid tekintete, hiszen ilyen látképpel nem lehet sűrűn találkozni.

A részletgazdagon megépíthető épületek, a sötét sikátorok és az élénk színben pompázó égbolt, valamint a rávetített denevér sziluettje kifejezetten impozáns összképet nyújt. Nyugodtan kijelenthető, hogy ez a szett sokkal többet ad, mint egy hagyományos LEGO készlet. Ez már-már műalkotásnak számít.

Ha szeretnéd megépíteni Gotham City LEGO változatát, akkor készülj fel, hiszen sok szabadidőre és türelemre lesz szükséged. Cserébe lebilincselő élményt nyújt a 4210 elemből álló városkép megalkotása, amely 76 centiméter széles háttérrel rendelkezik. Az építőkészlethez két nyomtatott útmutató is jár, így egyszerre akár ketten is dolgozhattok a modell megépítésén.

Ezért olyan érdekes ez a készlet

Gotham City építőkockákból álló változatából nem hiányozhat a legendás Batmobile, ami üldözőbe veszi a rosszfiút, Jokert. A készlet megannyi titkot és meglepetést tartogat, na és persze igencsak akciódús jeleneteket.

A városban rengeteg karakter helyet kap, így aki kedveli a miniatűr világokat, az minden bizonnyal örömmel fogja felfedezni az egészen apró részleteket is. A szett interaktív funkciókkal is rendelkezik, amelyek segítik, hogy még intenzívebben beleképzelhesd magad ebbe a különleges világba. Voltaképpen te magad is úgy érezheted, hogy egyike vagy azoknak, akik véget nem érő harcot folytatnak Gotham Cityben az igazságért.

A tizenöt levehető panel között megtalálható a Wayne-villa, a Denevérbarlang és az Arkham Elmegyógyintézet belseje is többek között. Nem hiányoznak a készletből sokak kedvencei, a minifigurák sem. Ebben a készletben négy kisember található: Batman, Joker, Harley Quinn és a Macskanő. A levehető Batmobile és a Denevérszárny ugyancsak megtalálható a dobozban.

Alapvetően egy falra helyezhető modellről beszélünk. Amennyiben azonban valaki szeretné, akkor kitámasztós állvány használatával egy vízszintes felületen is ki tudja állítani.

A Batman kalandok bővíthetők

Aki szeretné, nem csak Gotham városának látképével dobhatja fel a lakását. Több LEGO Batman készlet is megvásárolható, így akár egy tematikus szobát is ki tudsz alakítani.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

online Lego webshop
hirdetés

Ajánlott cikkek