Starity

Kim Cattrall sokak szerint megint szerepelni fog a Szex és New York folytatásában

2024. július 18. 11:11   |   Szerző: Four

Samantha Jones megint színre léphet, de van, aki ennek egyáltalán nem örül.

hirdetés

Több informátor szerint is van rá esély, hogy Kim Cattrall ismét visszatérjen a Szex és New York folytatásába - ám a helyzet továbbra sem túl rózsás közte és Sarah Jessica Parker között. (Cattrall köztudottan rossz viszonyt ápol a kolléganőjével, és sokáig határozottan elutasította, hogy együtt forgasson vele, majd a második évadban a rajongók meglepetésére mégis Samantha Jones bőrébe bújt.)

Az új évad készítése során azonban továbbra sem sikerült kibékíteni a szereplőket: 

Mióta kitaposták az utat Samantha visszatéréséhez, sokan gondolják, hogy a készítők megegyeztek Kimmel, és csak arra várnak, hogy bejelentsék, megint szerepelni fog az És egyszer csak...-ban. Úgy tudni, hogy Londonban fogják felvenni az összes jelenetét, és hogy hatalmas összeget fognak fizetni neki, mert annyira központi eleme a sorozatnak. 

- mesélte a Life & Style forrása, majd így folytatta: 

Mindenkinek, még SJP-nek is el kellett fogadnia, hogy ez szükséges volt. Ugyanakkor ami Kimet illeti, még mindig van köztük rivalizálás, és nem bocsátottak meg egymásnak. Kim nem hajlandó smúzolni, nem fogja tettetni, hogy legjobb barátok Sarah-val, még akkor sem, ha megkapja a csillagászati összeget. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a két másik szereplővel, Kristin Davisszel illetve Cynthia Nixonnal lesz-e közös jelenete, Sarah Jessica Parker viszont nagyon nem örül neki, hogy így állnak köztük a dolgok:

Sarah-nak nem tetszik Kim hozzáállása, úgy érzi, nem kellene már neheztelnie. Ha ennyi pénzt keres, akkor miért dühös még mindig? Sarah nem érti, nem tetszik neki, és ez csak még több feszültséghez vezet. 

- tette hozzá az illető. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek