Starity

Armie Hammernek boldogságot hozott az életébe a botránya

2024. július 16. 20:08   |   Szerző: Four

A színész kannibál-botránya miatt búcsút mondott a színészkarrierjének és civil foglalkozást választott.

hirdetés
Armie Hammernek boldogságot hozott az életébe a botránya
Fotó: hu.depositphotos.com

Armie Hammer óriási botrányától hónapokig zengett a világsajtó: 2021-ben kiderült, hogy több nő is szexális erőszakkal vádolta - amelyet a színész továbbra is tagad.

 A dráma során a híresség szinte az összes filmes munkáját elveszítette, és azóta egyesek szerint a Kajmán-szigeteken dolgozik civilben. A szigetekre egyébként még a feleségével, Elizabeth Chambersszel és két gyerekükkel költözött a koronavírus kirobbanásakor, de a magánéletében is sok minden változott, például Chambers beadta a válókeresetet. 

Hammer a "Club Random" vendégeként elárulta, sosem volt olyan boldog, mint most - dacára annak, hogy anyagi helyzete egyáltalán nem olyan, mint pár éve. 

Lehet, hogy valaki rám néz és azt mondja, "igaz, de anyagilag nagyon más helyzetben vagy, mint ahogy azt egész életedben megszoktad." Én meg erre azt válaszolom, hogy megtanultam, nincs erre szükségem, és boldogabb vagyok, mint eddig bármikor. 

- mondta, majd így folytatta: 

Biztos vagyok benne, hogy egy dologhoz vezetett volna a korábbi életmódom, és az a halál. Rengeteg pénzt kerestem, rengeteg alkoholt ittam és sokat drogoztam. Keményen partiztam, és hazárdjátékot játszottam azzal, hogy miket írok le egy üzenetben. Emellett a viselkedésem is nagyon rizikós volt, amibe ha belegondolsz, jó nagy hülyeség volt. 

Elmondása szerint amióta nem a nyilvánosság előtt él, rendszeresen meditál és odafigyel arra, hogy inkább a természettel kapcsolódjon ahelyett, hogy a közösségi felületeket bújná. 

Hihetetlenül felszabadító érzés, mert az életem korábban főleg abból állt, hogy arra koncentráltam, hogyan látnak engem az emberek. Most már nem kell erre figyelnem. Ha mindenki úgy dönt, hogy utál téged, akkor rájössz arra, hogy "oké, amúgy sincs szükségem tőletek semmire. Úgy tűnik, önmagammal kell, hogy elégedett legyek." Ha ezt eléred, az ki***ottul csodálatos érzés. 

- jelentette ki. 

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek