Starity

Bella Thorne kiakadt az Ozempicre

2024. július 22. 11:11   |   Szerző: Four

A híresség nem igazán örül neki, hogy ekkora divat lett a celebek körében a gyógyszer.

hirdetés

Nem mindenki örül neki, hogy ennyire elterjedt Hollywoodban az Ozempic illetve a hozzá hasonló, drasztikus fogyást előidéző gyógyszerek. Bella Thorne például kifejezetten nehezményezte, hogy most már szinte alapvetés lett a sztárok körében az ezzel a módszerrel való fogyás. 

A színésznő Instagram-sztoriban panaszkodott arról, hogy szerinte "őrült szépségsztenderdeket kreált" a gyógyszer, amit csak azok tudnak megugrani, akik használják. 

Egy ideje már nem éreztem jól magam a bőrömben, főleg, hogy azt látom, mindenki lefogyott Ozempic-kel. 

- mondta a Daily Mail szerint a felvételen. 

Minden nap úsztam, minden lehetséges mérget kiizzadtam magamból, mindenhova gyalog jártam, és most végre jól érzem magam. Végre jól vagyok. Szóval Ozempic, elmehetsz a fenébe!

- jelentette ki. 

Thorne-nal ellentétben rengeteg híresség élt már a gyógyszerrel, Sharon Osbourne, Rebel Wilson, Tori Spelling illetve Kelly Clarkson is bevallotta, hogy az életmódváltásban nagy segítségükre volt ez az új módszer. Sőt, legutóbb Travis Barker 18 éves lánya, Alabama mesélt arról, hogy egy meg nem nevezett fajtájú fogyást segítő gyógyszert szedett a minél látványosabb változás reményében. 

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek