Starity

J.Lo egyáltalán nem így tervezte a nyarát

2024. július 23. 20:08   |   Szerző: Four

A hírességnek teljesen más tervei voltak a nyárra, kénytelen újratervezni az életét.

hirdetés

Jennifer Lopez élete óriásit változott tavaly óta: a színész-énekesnő egy éve az asztalon táncolva ünnepelte, hogy betöltötte az 54. életévét, előtte pedig fehér miniruhában randizott Ben Affleckkel a házassági évfordulójukon. 

Azóta azonban kiderült, hogy romba dőlt a negyedik házassága, és ismerősei szerint Ben próbál minél nagyobb távolságot tartani, mert attól fél, hogy J.Lo egy időzített bomba, amely bármelyik pillanatban felrobbanhat és óriási botrányt kavar. 

Lopez az 55. szülinapja előtti hétévégét Bridgerton-tematikájú partival ünnepelte, és a róla készült képek alapján nagyon vidám volt - de a People magazin forrása elárulta, egyáltalán nem így tervezte az idei nyarat. Főleg, hogy jelenleg épp turnézna és az új lemezét promótálná - de családi okokra hivatkozva lemondta a koncertsorozatot. 

Nem igazán úgy néz ki a nyara, mint ahogy azt eredetileg tervezte, de próbálja kihozni belőle a legtöbbet. Mindig hálás, ha több időt tölthet a családjával. Nagyszerű hétvégét töltött a szeretteivel, imád partikat adni, és nagyon élvezte a szülinapi összejövetelt. Vidám hangulatban volt. 

- mesélte az illető. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek