Starity

Harry herceg azon dolgozik, hogy ismét kapcsolatba kerüljön a családjával

2024. július 24. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Harry herceg szorong, de egy hosszú utazást tervez az Egyesült Királyságba, hogy megpróbáljon újra kapcsolatba lépni a királyi családdal.

hirdetés

Harry herceg kapcsolata megszakadt a királyi családdal, de a sussexi herceg a közeljövőben visszatérhet a szülőhazájába, hogy helyrehozza a dolgokat a királyi családdal.

Harrynek egyedül kell majd visszatérnie Nagy-Britanniába, egy hosszabb útra kell indulnia. Meggyőződése, hogy ha hosszabb időt tölt ott, nagyobb esélye lesz arra, hogy újra kapcsolatba kerüljön a családjával

- mondta egy forrás.

A bennfentes szerint Meghan Markle „tiszteletben tartja” Harry azon vágyát, hogy Londonba látogasson, de „túl sok a dolga” ahhoz, hogy csatlakozzon hozzá. Az időbeosztása mellett a forrás azt állította, hogy Sussex hercegnéje fél attól, hogy zaklatnák Nagy-Britanniában. 

Májusban Harry herceg Londonba utazott, hogy megünnepelje az Invictus Games 10. évfordulóját, de Károly király nem vett részt az összejövetelen.

Harry nagyon szeretne hazamenni, hogy meglátogassa az apját, találkozzon a barátaival a szeptemberi születésnapja alkalmából, és meglátogassa nagynénjét, Anna hercegnőt is

- tette hozzá a forrás. 

via OK!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek