Starity

Kiderült, ki játsza Percy Jackson testvérét a sorozat új évadában

2024. július 26. 09:09   |   Szerző: SzilviD

A Percy Jackson és az olimposziak készítői a 2024-es San Diego Comic-Conon bejelentették a küklopsz, Tyson szereposztását.

hirdetés

Aryan Simhadri, Leah Sava Jeffries és Walker Scobell a 2024-es San Diego Comic-Conon  jártak csütörtökön (július 25.). A három színész a Percy Jackson és az olimposziak című Disney+ sorozat panelbeszélgetésén vett részt.

A panelen csatlakozott hozzájuk Jonathan E. Steinberg társalkotó és Dan Shotz executive producer, valamint Adam Copeland, aki Árészt alakítja az adaptációban. A panel során a szerző és társalkotó Rick Riordan virtuálisan jelent meg, hogy bejelentse a küklopsz Tysonnak a színészét. Elárulta, hogy az Under the Bridge sztárja, Daniel Diemer kapta meg a szerepet.

Tyson egy fiatal küklopsz, aki egyedül nőtt fel az utcán, és nehezen boldogul az emberek világában. A félénk és esetlen, majdnem akkora szívvel, mint amekkora ő maga, Tyson hamarosan felfedezi, hogy Poszeidón az apja, ami azt jelenti, hogy Percy Jackson a féltestvére... és talán végre otthonra lel.

A Percy Jackson és az olimposziak második évada a sorozat második könyvére, A szörnyek tengerére fog koncentrálni, és a forgatás jövő héten kezdődik Vancouverben.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek