Starity

Egy pasit szerettek - de már kibékült Miley Cyrus húga és édesanyja

2024. július 31. 19:07   |   Szerző: Four

Noah Cyrus sokáig nem volt hajlandó beszélni az édesanyjával, de úgy tűnik, elsimultak köztük a dolgok.

hirdetés

Ahogy korábban írtuk, több forrás is azt állítja, Miley Cyrus húga, Noah azért nem tartotta a kapcsolatot az édesanyjukkal, Tish-sel, mert az asszony "elszerette tőle" Dominic Purcellt, akivel eredetileg ő randizott. 

Mindez megváltozhatott az utóbbi hetekben, mert a napokban együtt fotózták Tish-t és Noah-t, amint Los Angelesben egy autóból szálltak ki és vidáman beszélgettek. (Ide kattintva láthatóak a fotók.)

Idén tavasszal derült ki, hogy Dominic Purcell, A szökés sztárja nagy valószínűséggel először Noah-val randizott, majd utána összejött Cyrus édesanyjával. Noah ezen pedig annyira megsértődött, hogy megszakította a kapcsolatot Tish-sel, és még az esküvőjükre se ment el. 

A botrány kirobbanása nagyon nem tett jót Purcellék friss házasságának és egyből terápiára kezdtek járni, hogy megoldják a gondjaikat. Minden jel szerint sikeres volt, mert a család egyik fele kibékült - de nemrég újabb dráma ütötte fel a fejét Cyruséknál, egészen pontosan Billy Ray Cyrusnál, aki elképesztően csúnya válási procedúrának néz elébe, miután kevesebb, mint egy év házasságot követően szakított Firerose-zal. 

Embed from Getty Images

via Page Six

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek